Research and development of new methods of improving qualitative and quantitative parameters of spirits usable for production of spirituous beverages.
Public support
Provider
Ministry of Industry and Trade
Programme
Sustainable welfare
Call for proposals
Trvalá prosperita 2 (SMPO200700001)
Main participants
—
Contest type
VS - Public tender
Contract ID
2A-2TP1/124
Alternative language
Project name in Czech
Výzkum a vývoj nových metod pro zlepšení kvalitativních parametrů lihu, použitelných při výrobě lihovin.
Annotation in Czech
Úprava senzorických a analytických parametrů etanolu. Snížení obsahu metylalkoholu. Snížení podílu vyšších alkoholů.
Scientific branches
R&D category
AP - Applied research
CEP classification - main branch
CC - Organic chemistry
CEP - secondary branch
CE - Biochemistry
CEP - another secondary branch
—
OECD FORD - equivalent branches <br>(according to the <a href="http://www.vyzkum.cz/storage/att/E6EF7938F0E854BAE520AC119FB22E8D/Prevodnik_oboru_Frascati.pdf">converter</a>)
10401 - Organic chemistry<br>10608 - Biochemistry and molecular biology<br>10609 - Biochemical research methods
Completed project evaluation
Provider evaluation
U - Uspěl podle zadání (s publikovanými či patentovanými výsledky atd.)
Project results evaluation
The goals and material contents of the project under subject were fulfilled within the defined extent and terms.
Solution timeline
Realization period - beginning
Jul 13, 2007
Realization period - end
Sep 30, 2010
Project status
U - Finished project
Latest support payment
May 6, 2010
Data delivery to CEP
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data delivery code
CEP11-MPO-2A-U/01:1
Data delivery date
Jun 22, 2011
Finance
Total approved costs
15,770 thou. CZK
Public financial support
7,454 thou. CZK
Other public sources
0 thou. CZK
Non public and foreign sources
8,316 thou. CZK