New procedures of testing system in raw milk and milk products during technological treatment stages by the manufacturing and finishing process
Public support
Provider
Ministry of Education, Youth and Sports
Programme
Health and quality of life
Call for proposals
Zdravý a kvalitní život 2 (SMSM20082B2)
Main participants
—
Contest type
VS - Public tender
Contract ID
1182/2010-31
Alternative language
Project name in Czech
Nové postupy systému kontroly syrového mléka a mléčných výrobků v etapách technologického procesu výroby a finalizace
Annotation in Czech
Navrhnout nové postupy systému kontroly syrového mléka a mléčných výrobků, zejména využitím nových možností instrumentální techniky v oblasti chemických a mikrobiologických znaků kvality.
Scientific branches
R&D category
ZV - Basic research
CEP classification - main branch
GM - Food industry
CEP - secondary branch
GM - Food industry
CEP - another secondary branch
—
OECD FORD - equivalent branches <br>(according to the <a href="http://www.vyzkum.cz/storage/att/E6EF7938F0E854BAE520AC119FB22E8D/Prevodnik_oboru_Frascati.pdf">converter</a>)
21101 - Food and beverages
Completed project evaluation
Provider evaluation
U - Uspěl podle zadání (s publikovanými či patentovanými výsledky atd.)
Project results evaluation
Achievements and progress of the project correspond with the contract. The planned targets were met.
Solution timeline
Realization period - beginning
May 1, 2008
Realization period - end
Dec 31, 2011
Project status
U - Finished project
Latest support payment
Feb 25, 2011
Data delivery to CEP
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data delivery code
CEP12-MSM-2B-U/01:1
Data delivery date
Jul 3, 2012
Finance
Total approved costs
7,611 thou. CZK
Public financial support
6,509 thou. CZK
Other public sources
0 thou. CZK
Non public and foreign sources
1,102 thou. CZK