All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”
EP7087

Genuineness of refined sugar

Public support

  • Provider

    Ministry of Agriculture

  • Programme

  • Call for proposals

  • Main participants

    VUC Praha, a. s.

  • Contest type

  • Contract ID

Alternative language

  • Project name in Czech

    Pravost rafinovaného cukru

  • Annotation in Czech

    Pro potřeby potravinářského průmyslu, kde součástí technologického postupu je tepelné zpracování se dodává afinovaný cukr. Tento druh cukru je vyroben zjednodušenou technologií a není určen pro přímou spotřebu. K vyloučení záměny s rafinovaným cukrem bude navržena průkazná analytická metoda.

Scientific branches

  • R&D category

  • CEP classification - main branch

    GM - Food industry

  • CEP - secondary branch

  • CEP - another secondary branch

  • OECD FORD - equivalent branches <br>(according to the <a href="http://www.vyzkum.cz/storage/att/E6EF7938F0E854BAE520AC119FB22E8D/Prevodnik_oboru_Frascati.pdf">converter</a>)

    21101 - Food and beverages

Completed project evaluation

  • Provider evaluation

    U - Uspěl podle zadání (s publikovanými či patentovanými výsledky atd.)

  • Project results evaluation

    Programová rada konstatuje, že řešení probíhalo ve shodě se zadáním, a proto shvaluje průběh a výsledky řešení projektu.

Solution timeline

  • Realization period - beginning

    Jan 1, 1997

  • Realization period - end

    Jan 1, 1998

  • Project status

    U - Finished project

  • Latest support payment

Data delivery to CEP

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

  • Data delivery code

    CEP/1999/MZE/MZE9QA/V/3:5

  • Data delivery date

Finance

  • Total approved costs

    375 thou. CZK

  • Public financial support

    300 thou. CZK

  • Other public sources

    0 thou. CZK

  • Non public and foreign sources

    0 thou. CZK