Genuineness of refined sugar
Public support
Provider
Ministry of Agriculture
Programme
—
Call for proposals
—
Main participants
VUC Praha, a. s.
Contest type
—
Contract ID
—
Alternative language
Project name in Czech
Pravost rafinovaného cukru
Annotation in Czech
Pro potřeby potravinářského průmyslu, kde součástí technologického postupu je tepelné zpracování se dodává afinovaný cukr. Tento druh cukru je vyroben zjednodušenou technologií a není určen pro přímou spotřebu. K vyloučení záměny s rafinovaným cukrem bude navržena průkazná analytická metoda.
Scientific branches
R&D category
—
CEP classification - main branch
GM - Food industry
CEP - secondary branch
—
CEP - another secondary branch
—
OECD FORD - equivalent branches <br>(according to the <a href="http://www.vyzkum.cz/storage/att/E6EF7938F0E854BAE520AC119FB22E8D/Prevodnik_oboru_Frascati.pdf">converter</a>)
21101 - Food and beverages
Completed project evaluation
Provider evaluation
U - Uspěl podle zadání (s publikovanými či patentovanými výsledky atd.)
Project results evaluation
Programová rada konstatuje, že řešení probíhalo ve shodě se zadáním, a proto shvaluje průběh a výsledky řešení projektu.
Solution timeline
Realization period - beginning
Jan 1, 1997
Realization period - end
Jan 1, 1998
Project status
U - Finished project
Latest support payment
—
Data delivery to CEP
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data delivery code
CEP/1999/MZE/MZE9QA/V/3:5
Data delivery date
—
Finance
Total approved costs
375 thou. CZK
Public financial support
300 thou. CZK
Other public sources
0 thou. CZK
Non public and foreign sources
0 thou. CZK