*Blast chilling and freezing equipment for gastronomy.
Public support
Provider
Ministry of Industry and Trade
Programme
IMPULSE
Call for proposals
IMPULS 1 (SMPO200400003)
Main participants
—
Contest type
VS - Public tender
Contract ID
—
Alternative language
Project name in Czech
*Zchlazovací a zmrazovací (šokové) zařízení pro stravovací služby.
Annotation in Czech
*Projekt má za cíl navrhnout a vyrobit funkční vzorky komponenet a pilotní prototyp z řady šokových zchlazovačů a zmrazovačů pro stravovací služby a experimentálně ověřit, zda splňují cíle projektu.
Scientific branches
R&D category
VV - Exeperimental development
CEP classification - main branch
GM - Food industry
CEP - secondary branch
JQ - Machinery and tools
CEP - another secondary branch
—
OECD FORD - equivalent branches <br>(according to the <a href="http://www.vyzkum.cz/storage/att/E6EF7938F0E854BAE520AC119FB22E8D/Prevodnik_oboru_Frascati.pdf">converter</a>)
20302 - Applied mechanics<br>20705 - Remote sensing<br>20706 - Marine engineering, sea vessels<br>20707 - Ocean engineering<br>21101 - Food and beverages
Completed project evaluation
Provider evaluation
U - Uspěl podle zadání (s publikovanými či patentovanými výsledky atd.)
Project results evaluation
Acceptable
Solution timeline
Realization period - beginning
Jan 1, 2004
Realization period - end
Jan 1, 2006
Project status
U - Finished project
Latest support payment
—
Data delivery to CEP
Confidentiality
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Data delivery code
CEP07-MPO-FI-U/01:1
Data delivery date
Jun 21, 2007
Finance
Total approved costs
9,002 thou. CZK
Public financial support
3,149 thou. CZK
Other public sources
0 thou. CZK
Non public and foreign sources
5,853 thou. CZK