The Health and Hygienic importance of mycotoxins fumonisins in foods.
Project goals
Public support
Provider
Ministry of Health
Programme
—
Call for proposals
—
Main participants
Státní zdravotní ústav
Contest type
—
Contract ID
—
Alternative language
Project name in Czech
Zdravotní a hygienický význam mykotoxinů fumonisinů v potravinách.
Annotation in Czech
Stanovení fusariových mykotoxinů-fumonisinů chromatografickými a imunochemickými metodami,zjištění incidence jejich výskytu ve vybraných potravinách s následným hygienickým hodnocením zjištěných skutečností.
Scientific branches
Solution timeline
Realization period - beginning
Jan 1, 1995
Realization period - end
Jan 1, 1996
Project status
U - Finished project
Latest support payment
—
Data delivery to CEP
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data delivery code
CEP/1997/MZ0/MZ07IZ/V/9:4
Data delivery date
—
Finance
Total approved costs
600 thou. CZK
Public financial support
600 thou. CZK
Other public sources
0 thou. CZK
Non public and foreign sources
0 thou. CZK
Recognised costs
600 CZK thou.
Public support
600 CZK thou.
0%
Provider
Ministry of Health
CEP
9F - 9
Solution period
01. 01. 1995 - 01. 01. 1996