The Study of Exposure Sources of Iodine in Food
Public support
Provider
Ministry of Health
Programme
—
Call for proposals
—
Main participants
Státní zdravotní ústav se sídlem v Praze
Contest type
—
Contract ID
—
Alternative language
Project name in Czech
Studium expozičních zdrojů jodu v potravinách
Annotation in Czech
Odhad expoziŔnÝch zdroj¨ a celkovÚ dßvky jodu pro populaci v +R na zßkladý analřzy spot°ebnÝho koÜe po×ivatin. StanovenÝ jodu metodou HPLC s elektrochemickou detekcÝ a jejÝ validace a srovnßnÝ s NAA a ICP-MS. SrovnßnÝ se spektrofotometrickou metodou.
Scientific branches
R&D category
—
CEP classification - main branch
FM - Hygiene
CEP - secondary branch
—
CEP - another secondary branch
—
OECD FORD - equivalent branches <br>(according to the <a href="http://www.vyzkum.cz/storage/att/E6EF7938F0E854BAE520AC119FB22E8D/Prevodnik_oboru_Frascati.pdf">converter</a>)
30304 - Public and environmental health
Solution timeline
Realization period - beginning
Jan 1, 1997
Realization period - end
Jan 1, 1999
Project status
K - Ending multi-year project
Latest support payment
—
Data delivery to CEP
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data delivery code
CEP/1999/MZ0/MZ09IZ/V/2:2
Data delivery date
—
Finance
Total approved costs
2,129 thou. CZK
Public financial support
1,545 thou. CZK
Other public sources
0 thou. CZK
Non public and foreign sources
0 thou. CZK