Energy and protein evaluation of conserved forages
Public support
Provider
Ministry of Education, Youth and Sports
Programme
KONTAKT
Call for proposals
—
Main participants
Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i.
Contest type
VS - Public tender
Contract ID
—
Alternative language
Project name in Czech
Hodnocení energie a bílkovin v konzervovaných pícninách
Annotation in Czech
Projekt byl sestaven na základě potřeby využít dlouhodobé poznatky a zkušenosti pracovníků dvou pracovišť - VV Praha a UZVL v Obihiru k prohloubení znalostí o změnách obsahu energie a bílkovin při procesu fermentace silážováním a v bachoru přežvýkavců
Scientific branches
R&D category
—
CEP classification - main branch
GH - Nutrition of farm animals
CEP - secondary branch
—
CEP - another secondary branch
—
OECD FORD - equivalent branches <br>(according to the <a href="http://www.vyzkum.cz/storage/att/E6EF7938F0E854BAE520AC119FB22E8D/Prevodnik_oboru_Frascati.pdf">converter</a>)
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)<br>40202 - Pets
Completed project evaluation
Provider evaluation
U - Uspěl podle zadání (s publikovanými či patentovanými výsledky atd.)
Project results evaluation
V průběhu zrání se u vojtěšky významně snižuje obsah dusíkatých látek a zvyšuje obsah vlákniny i energie
Solution timeline
Realization period - beginning
Jan 1, 1998
Realization period - end
Jan 1, 2002
Project status
U - Finished project
Latest support payment
—
Data delivery to CEP
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data delivery code
CEP/2003/MSM/MSM3ME/U/N/8:4
Data delivery date
May 22, 2009
Finance
Total approved costs
2,400 thou. CZK
Public financial support
1,150 thou. CZK
Other public sources
0 thou. CZK
Non public and foreign sources
1,350 thou. CZK