Use of FTIR spectroscopy for the direct measurements of food quality changes
Public support
Provider
Ministry of Education, Youth and Sports
Programme
COST
Call for proposals
—
Main participants
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Contest type
—
Contract ID
—
Alternative language
Project name in Czech
Užití FTIR spektroskopie pro přímé měření změn kvality potravin
Annotation in Czech
Studium použitelnosti metody difúzní reflexní infračervené spektroskopie s Fourierovou transformací (FTIR) pro testování ozářených a neozářených potravin. XXX XXX XXX
Scientific branches
R&D category
—
CEP classification - main branch
GM - Food industry
CEP - secondary branch
BH - Optics, masers and lasers
CEP - another secondary branch
CH - Nuclear and quantum chemistry, photo chemistry
OECD FORD - equivalent branches <br>(according to the <a href="http://www.vyzkum.cz/storage/att/E6EF7938F0E854BAE520AC119FB22E8D/Prevodnik_oboru_Frascati.pdf">converter</a>)
10306 - Optics (including laser optics and quantum optics)<br>10402 - Inorganic and nuclear chemistry<br>21101 - Food and beverages
Solution timeline
Realization period - beginning
Jan 1, 1993
Realization period - end
Jan 1, 1994
Project status
U - Finished project
Latest support payment
—
Data delivery to CEP
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data delivery code
CEP/1995/MSM/MSM5OC/V/1:1
Data delivery date
—
Finance
Total approved costs
0 thou. CZK
Public financial support
0 thou. CZK
Other public sources
0 thou. CZK
Non public and foreign sources
0 thou. CZK