Assessment of the quality of potatoes and other crops from organic farming
Public support
Provider
Ministry of Education, Youth and Sports
Programme
COST
Call for proposals
—
Main participants
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze / Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Contest type
—
Contract ID
—
Alternative language
Project name in Czech
Hodnocení kvality brambor a dalších produktu "organického zemedelství"
Annotation in Czech
V rámci retení projektu bude srovnávána jakost brambor pestovaných za podmínek "ekologického" zemedelství s produkty konvencními. Statistické zhodnocení srovnávaných jakostních parametru bude provedeno az na základe víceletých experimentu. Ve srovnávaných hlízách bude stanoven obsah sušiny, škrobu, fenolických látek, askorbové kyseliny, solaninu a dusicnanu. Hodnocena bude téz senzorická jakost.
Scientific branches
R&D category
—
CEP classification - main branch
CB - Analytical chemistry, separation
CEP - secondary branch
GM - Food industry
CEP - another secondary branch
—
OECD FORD - equivalent branches <br>(according to the <a href="http://www.vyzkum.cz/storage/att/E6EF7938F0E854BAE520AC119FB22E8D/Prevodnik_oboru_Frascati.pdf">converter</a>)
10406 - Analytical chemistry<br>21101 - Food and beverages
Completed project evaluation
Provider evaluation
U - Uspěl podle zadání (s publikovanými či patentovanými výsledky atd.)
Project results evaluation
Projekt byl úspěšně ukončen (viz závěrečná zpráva).
Solution timeline
Realization period - beginning
Jan 1, 1996
Realization period - end
Jan 1, 1999
Project status
U - Finished project
Latest support payment
—
Data delivery to CEP
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data delivery code
CEP/2001/MSM/MSM1OC/U/N/2:1
Data delivery date
—
Finance
Total approved costs
2,655 thou. CZK
Public financial support
1,775 thou. CZK
Other public sources
0 thou. CZK
Non public and foreign sources
0 thou. CZK