Development of rapid and sensitive luminescent assays to estimate microbiological contamination in the quality control of foods
Public support
Provider
Ministry of Education, Youth and Sports
Programme
EUPRO
Call for proposals
—
Main participants
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Contest type
—
Contract ID
—
Alternative language
Project name in Czech
Vývoj citlivých a rychlých luminiscenčních metod ke stanovení mikrobiologické kontaminace v kontrole kvality potravin
Annotation in Czech
Cílem řešení je vývoj rychlých metod detekce mikrobiální kontaminace piva a mléka založených na luminiscenční detekci adenosin-5´-trifosfátu.
Scientific branches
R&D category
—
CEP classification - main branch
GM - Food industry
CEP - secondary branch
EE - Microbiology, virology
CEP - another secondary branch
—
OECD FORD - equivalent branches <br>(according to the <a href="http://www.vyzkum.cz/storage/att/E6EF7938F0E854BAE520AC119FB22E8D/Prevodnik_oboru_Frascati.pdf">converter</a>)
10606 - Microbiology<br>10607 - Virology<br>21101 - Food and beverages
Solution timeline
Realization period - beginning
Jan 1, 1996
Realization period - end
Jan 1, 1997
Project status
K - Ending multi-year project
Latest support payment
—
Data delivery to CEP
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data delivery code
CEP/1997/MSM/MSM7OK/V/9:4
Data delivery date
—
Finance
Total approved costs
2,530 thou. CZK
Public financial support
835 thou. CZK
Other public sources
0 thou. CZK
Non public and foreign sources
0 thou. CZK