Construction of a Database of Physical Properties of Foods
Public support
Provider
Ministry of Education, Youth and Sports
Programme
EUPRO
Call for proposals
—
Main participants
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
Contest type
—
Contract ID
—
Alternative language
Project name in Czech
Konstrukce databáze fyzikálních vlastností potravin
Annotation in Czech
Základním cílem projektu je vybudovat databázi fyzikálních vlastností potravin pomocí síte vedcu a pracovníku praxe, kterí merí nebo používají data fyzikálních vlastností potravin. Hlavním úkolem je vybudovat počítačovou databázi fyzikálních vlastností p
Scientific branches
R&D category
—
CEP classification - main branch
GM - Food industry
CEP - secondary branch
JP - Industrial processes and processing
CEP - another secondary branch
—
OECD FORD - equivalent branches <br>(according to the <a href="http://www.vyzkum.cz/storage/att/E6EF7938F0E854BAE520AC119FB22E8D/Prevodnik_oboru_Frascati.pdf">converter</a>)
20501 - Materials engineering<br>20705 - Remote sensing<br>20706 - Marine engineering, sea vessels<br>20707 - Ocean engineering<br>21101 - Food and beverages
Completed project evaluation
Provider evaluation
U - Uspěl podle zadání (s publikovanými či patentovanými výsledky atd.)
Project results evaluation
Závěrečná zpráva
Solution timeline
Realization period - beginning
Jan 1, 1998
Realization period - end
Jan 1, 1999
Project status
U - Finished project
Latest support payment
—
Data delivery to CEP
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data delivery code
CEP/2000/MSM/MSM0OK/U/2:2
Data delivery date
—
Finance
Total approved costs
2,565 thou. CZK
Public financial support
2,235 thou. CZK
Other public sources
0 thou. CZK
Non public and foreign sources
0 thou. CZK