Development of optimal method for determination of beer drinkability
Public support
Provider
Ministry of Agriculture
Programme
Research in the agricultural complex (RAC)
Call for proposals
VaV pro zemědělský sektor II 1 (SMZE2009MZE02)
Main participants
—
Contest type
VS - Public tender
Contract ID
14568/2009 - 18020
Alternative language
Project name in Czech
Vypracování optimální metody pro stanovení pitelnosti českého piva
Annotation in Czech
Vytvoření standardní metody pro stanovení pitelnosti piva, definice jednotky pitelnosti a atributů ovlivňujících pitelnost, studium stability pitelnosti během skladování, vliv chutí a vůní na pitelnost a porovnání pitelnosti domácích a zahraničních piv.
Scientific branches
R&D category
AP - Applied research
CEP classification - main branch
GM - Food industry
CEP - secondary branch
—
CEP - another secondary branch
—
OECD FORD - equivalent branches <br>(according to the <a href="http://www.vyzkum.cz/storage/att/E6EF7938F0E854BAE520AC119FB22E8D/Prevodnik_oboru_Frascati.pdf">converter</a>)
21101 - Food and beverages
Completed project evaluation
Provider evaluation
O - Nesplněno zadání, smlouva však byla dodržena
Project results evaluation
Until 31. 12. 2011 will be published article - methodology of drinkability of beer in an impact or reviewed journal.
Solution timeline
Realization period - beginning
Jul 1, 2009
Realization period - end
Dec 31, 2013
Project status
S - Stopped (prematurely terminated) multi-year project
Latest support payment
May 1, 2010
Data delivery to CEP
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data delivery code
CEP11-MZE-QI-U/01:1
Data delivery date
Jun 29, 2011
Finance
Total approved costs
5,680 thou. CZK
Public financial support
5,112 thou. CZK
Other public sources
0 thou. CZK
Non public and foreign sources
568 thou. CZK