All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Protection systems of quality and safety of dairy products by means of suitable methods applicable in practice

Public support

  • Provider

    Ministry of Agriculture

  • Programme

    Comprehensive sustainable systems in agriculture 2012 ? 2018 ?CSS?

  • Call for proposals

    Komplexní zemědělské systémy 1 (SMZE2012MZE01)

  • Main participants

    Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně / Fakulta technologická<br>Vysoká škola chemicko-technologická v Praze / Fakulta potravinářské a biochemické technologie<br>Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.<br>Výzkumný ústav veterinárního lékařství, v.v.i.

  • Contest type

    VS - Public tender

  • Contract ID

    46318/2012-MZE-17012

Alternative language

  • Project name in Czech

    Systémy jištění kvality a bezpečnosti mlékárenských výrobků vhodnými metodami aplikovatelnými v praxi

  • Annotation in Czech

    Na základě požadavků ze strany mlékáren vytipovat rizikové mikrobiologické a další parametry, pro které navrhnout, optimalizovat a zavést vhodné metody aplikovatelné v praxi jako součást systémů jištění kvality a bezpečnosti pro vybrané mlékárenské výrobky a technologické operace

Scientific branches

  • R&D category

    AP - Applied research

  • CEP classification - main branch

    GM - Food industry

  • CEP - secondary branch

    EE - Microbiology, virology

  • CEP - another secondary branch

  • OECD FORD - equivalent branches <br>(according to the <a href="http://www.vyzkum.cz/storage/att/E6EF7938F0E854BAE520AC119FB22E8D/Prevodnik_oboru_Frascati.pdf">converter</a>)

    10606 - Microbiology<br>10607 - Virology<br>21101 - Food and beverages

Completed project evaluation

  • Provider evaluation

    U - Uspěl podle zadání (s publikovanými či patentovanými výsledky atd.)

  • Project results evaluation

    The aim of the project was to identify microbiological risk and other parameters, based on the requirements of dairies, and to design, optimize and implement appropriate methods applicable in practice as part of the quality and safety assurance systems for selected dairy products and technological operations. The objectives of the project were achieved, the planned results were met.

Solution timeline

  • Realization period - beginning

    Apr 1, 2012

  • Realization period - end

    Dec 31, 2016

  • Project status

    U - Finished project

  • Latest support payment

    Mar 10, 2016

Data delivery to CEP

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

  • Data delivery code

    CEP17-MZE-QJ-U/09:1

  • Data delivery date

    Jun 30, 2017

Finance

  • Total approved costs

    20,093 thou. CZK

  • Public financial support

    17,059 thou. CZK

  • Other public sources

    0 thou. CZK

  • Non public and foreign sources

    3,034 thou. CZK