Technologies and methods for the preservation of quality, safety and nutritional value of the selected plant foodstuff ingredients
Public support
Provider
Ministry of Agriculture
Programme
Comprehensive sustainable systems in agriculture 2012 ? 2018 ?CSS?
Call for proposals
Komplexní zemědělské systémy 3 (SMZE2015MZE01)
Main participants
Agrotest fyto, s.r.o.<br>OSEVA vývoj a výzkum s.r.o.<br>PRO-BIO, obchodní společnost s r.o.<br>Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i.<br>Výzkumný ústav zemědělské techniky, v.v.i.
Contest type
VS - Public tender
Contract ID
90-2015-17012
Alternative language
Project name in Czech
Technologie a metody pro zachování kvality, bezpečnosti a nutriční hodnoty vybraných rostlinných surovin
Annotation in Czech
Cílem projektu je vytvořit nástroje a vypracovat systémy posklizňových úprav a skladování vybraných potravinářských rostlinných produktů pro zachování jejich nutriční, technologické a hygienické kvality. Dále vypracovat vhodné metody a postupy pro kontrolu těchto procesů. Získané výsledky uplatnit v praxi.
Scientific branches
R&D category
AP - Applied research
CEP classification - main branch
GM - Food industry
CEP - secondary branch
GB - Agricultural machines and construction
CEP - another secondary branch
—
OECD FORD - equivalent branches <br>(according to the <a href="http://www.vyzkum.cz/storage/att/E6EF7938F0E854BAE520AC119FB22E8D/Prevodnik_oboru_Frascati.pdf">converter</a>)
20102 - Construction engineering, Municipal and structural engineering<br>20302 - Applied mechanics<br>21101 - Food and beverages
Completed project evaluation
Provider evaluation
U - Uspěl podle zadání (s publikovanými či patentovanými výsledky atd.)
Project results evaluation
The project results correspond with the content of the project. The planned results were achieved and the number and quality of project outputs meet the assignment.
Solution timeline
Realization period - beginning
Apr 1, 2015
Realization period - end
Dec 31, 2018
Project status
U - Finished project
Latest support payment
Apr 12, 2018
Data delivery to CEP
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data delivery code
CEP19-MZE-QJ-U/01:1
Data delivery date
Jun 25, 2019
Finance
Total approved costs
13,787 thou. CZK
Public financial support
11,658 thou. CZK
Other public sources
0 thou. CZK
Non public and foreign sources
2,129 thou. CZK