All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Identification of proteins of meat of various species in raw and heated products

Public support

  • Provider

    Ministry of Agriculture

  • Programme

  • Call for proposals

  • Main participants

    Výzkumný ústav veterinárního lékařství, v.v.i.

  • Contest type

  • Contract ID

Alternative language

  • Project name in Czech

    Druhová specifikace masa v syrových a tepelně opracovaných výrobcích

  • Annotation in Czech

    Připravit sadu specifických antisér pro stanovení termostabilních antigenů k průkazu nejběžnějších druhů mas, kterými by mohly být porušovány masné výrobky. Aplikace metod imunoprecipitace a enzymoimunoanalýzy v dané tématice. Vyvinuté metody budou sloužit potřebám kontroly potravin především na pracovištích Státní veterinární správy. XXX XXX

Scientific branches

  • R&D category

  • CEP classification - main branch

    GJ - Diseases and animal vermin, veterinary medicine

  • CEP - secondary branch

    GM - Food industry

  • CEP - another secondary branch

  • OECD FORD - equivalent branches <br>(according to the <a href="http://www.vyzkum.cz/storage/att/E6EF7938F0E854BAE520AC119FB22E8D/Prevodnik_oboru_Frascati.pdf">converter</a>)

    21101 - Food and beverages<br>40301 - Veterinary science

Solution timeline

  • Realization period - beginning

    Jan 1, 1993

  • Realization period - end

    Jan 1, 1994

  • Project status

    U - Finished project

  • Latest support payment

Data delivery to CEP

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

  • Data delivery code

    CEP/1995/MZE/MZE5RE/V/1:1

  • Data delivery date

Finance

  • Total approved costs

    0 thou. CZK

  • Public financial support

    0 thou. CZK

  • Other public sources

    0 thou. CZK

  • Non public and foreign sources

    0 thou. CZK