Nutrition improvement of population.
Public support
Provider
Ministry of Agriculture
Programme
—
Call for proposals
—
Main participants
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
Contest type
—
Contract ID
—
Alternative language
Project name in Czech
Zlepšení výživového stavu obyvatelstva
Annotation in Czech
Současná nedobrá úroveň výživy negativně ovlivňuje zdravotní stav populace zvýšeným výskytem civilizačních chorob. Je třeba snížit energetickou hodnotu potravin a zajistit dostatečný přívod přirozených ochranných látek. XXX XXX XXX
Scientific branches
R&D category
—
CEP classification - main branch
CE - Biochemistry
CEP - secondary branch
GM - Food industry
CEP - another secondary branch
ED - Physiology
OECD FORD - equivalent branches <br>(according to the <a href="http://www.vyzkum.cz/storage/att/E6EF7938F0E854BAE520AC119FB22E8D/Prevodnik_oboru_Frascati.pdf">converter</a>)
10608 - Biochemistry and molecular biology<br>10609 - Biochemical research methods<br>21101 - Food and beverages<br>30105 - Physiology (including cytology)
Completed project evaluation
Provider evaluation
—
Project results evaluation
XXX
Solution timeline
Realization period - beginning
Jan 1, 1993
Realization period - end
Jan 1, 1995
Project status
U - Finished project
Latest support payment
—
Data delivery to CEP
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data delivery code
CEP/1996/MZE/MZE6RE/V/1:1
Data delivery date
—
Finance
Total approved costs
50 thou. CZK
Public financial support
100 thou. CZK
Other public sources
0 thou. CZK
Non public and foreign sources
0 thou. CZK