Reduction of energy consumption in the food processing and in the final phase of the food chain
Public support
Provider
Ministry of Agriculture
Programme
—
Call for proposals
—
Main participants
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
Contest type
—
Contract ID
—
Alternative language
Project name in Czech
Výzkum způsobů snižování energetické náročnosti zpracovatelské a finální části potravinářského řetězce.
Annotation in Czech
Úkol se zabývá aktuálními otázkami hospodaření energií při průmyslovém zpracování potravin. Při hledání úspor energií bere zřetel na přeměnu používaných paliv. Pozornostm je věnována i energetické účinnosti zařízení na přípravu pokrmů. XXX XXX XXX
Scientific branches
R&D category
—
CEP classification - main branch
GM - Food industry
CEP - secondary branch
JE - Non-nuclear power engineering, energy consumption and utilization
CEP - another secondary branch
—
OECD FORD - equivalent branches <br>(according to the <a href="http://www.vyzkum.cz/storage/att/E6EF7938F0E854BAE520AC119FB22E8D/Prevodnik_oboru_Frascati.pdf">converter</a>)
20704 - Energy and fuels<br>21101 - Food and beverages
Completed project evaluation
Provider evaluation
—
Project results evaluation
XXX
Solution timeline
Realization period - beginning
Jan 1, 1993
Realization period - end
Jan 1, 1995
Project status
U - Finished project
Latest support payment
—
Data delivery to CEP
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data delivery code
CEP/1996/MZE/MZE6RE/V/1:1
Data delivery date
—
Finance
Total approved costs
350 thou. CZK
Public financial support
700 thou. CZK
Other public sources
0 thou. CZK
Non public and foreign sources
0 thou. CZK