Filters
Infrastructure for Promoting Metrology in Food and Nutrition in the Czech Republic (LM2018100)
from primary agricultural production, food processing and technology to quality, authenticity, safety and traceability of food, raw materials, food products and supplements, the development of new foo...
Agricultural biotechnology and food biotechnology
- 2019 - 2022 •
- 37 548 tis. Kč •
- 37 548 tis. Kč •
- MŠMT
Řešení projektu: 1. 1. 2019 - 31. 12. 2022
Uznané náklady
Podpora ze státního rozpočtu (100%)
Poskytovatel: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
Infrastructure for Promoting Metrology in Food and Nutrition in the Czech Republic (LM2023064)
research from primary agricultural production, food processing and technology to quality, authenticity, safety and traceability of food, raw materials, food productsMETROFOOD-CZ is a unique research infra...
Agricultural biotechnology and food biotechnology
- 2023 - 2026 •
- 33 335 tis. Kč •
- 33 335 tis. Kč •
- MŠMT
Řešení projektu: 1. 1. 2023 - 31. 12. 2026
Uznané náklady
Podpora ze státního rozpočtu (100%)
Poskytovatel: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
Rapid Decision Systems for Food Safety (VG20102015023)
or optimization of food storage. DC1 automated technological processes in microbiological and analytical methods DC2 predictive quality systems and food security using the automated technological proc...
GM - Potravinářství
- 2010 - 2015 •
- 18 821 tis. Kč •
- 18 815 tis. Kč •
- MV
Řešení projektu: 1. 10. 2010 - 31. 8. 2015
Uznané náklady
Podpora ze státního rozpočtu (100%)
Poskytovatel: Ministerstvo vnitra
High pressure equipment design and building and research of the high pressure influence on food technology (EP0960986259)
The aim of the project is to built the laboratory equipment for high pressure processing of food and agriculture materials and to study the influence of high pressure on the microbiological quality of foods and on the funct...
GM - Potravinářství
- 1996 - 1998 •
- 3 609 tis. Kč •
- 3 000 tis. Kč •
- MZe
Řešení projektu: 1. 1. 1996 - 1. 1. 1998
Uznané náklady
Podpora ze státního rozpočtu (83%)
Poskytovatel: Ministerstvo zemědělství
Antinutrional Substances Produced During Technological Processing and Storage of Food (GA509/93/0419)
GM - Potravinářství
- 1993 - 1995 •
- 730 tis. Kč •
- 1 460 tis. Kč •
- GA ČR
Řešení projektu: 1. 1. 1993 - 1. 1. 1995
Uznané náklady
Podpora ze státního rozpočtu (200%)
Poskytovatel: Grantová agentura České republiky
Relations between Material, Consumer and Process-Technological Properties of Raw Materials and Products of the Chemical, Food and Processing Industries (GA101/93/0625)
JS - Řízení spolehlivosti a kvality, zkušebnictví
- 1993 - 1995 •
- 1 260 tis. Kč •
- 2 520 tis. Kč •
- GA ČR
Řešení projektu: 1. 1. 1993 - 1. 1. 1995
Uznané náklady
Podpora ze státního rozpočtu (200%)
Poskytovatel: Grantová agentura České republiky
European Network for integrating novel technologies for food processing (7E09115)
regarding high-tech food processing are taken into account in order to set up a first, well-balanced Agenda of the White Book on high-tech food processing for policy for Food Processing. Herein, ...
GM - Potravinářství
- 2009 - 2013 •
- 1 059 tis. Kč •
- 1 059 tis. Kč •
- MŠMT
Řešení projektu: 1. 5. 2009 - 30. 4. 2013
Uznané náklady
Podpora ze státního rozpočtu (100%)
Poskytovatel: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
Production and complex gentle processing of flaxseed and its application in new functional foods (QJ1510274)
The aim of this project is: - introduction of growing technologies of oleaginous flax in ecological cultivation regime - optimization of gentle processing of flaxseed to oil and fiber - development of new functional foods w...
GM - Potravinářství
- 2015 - 2018 •
- 16 169 tis. Kč •
- 14 521 tis. Kč •
- MZe
Řešení projektu: 1. 4. 2015 - 31. 12. 2018
Uznané náklady
Podpora ze státního rozpočtu (90%)
Poskytovatel: Ministerstvo zemědělství
Biogenically active amines in food (OC 917.10)
the biogenic amine content of food during storage and processing; to select bacterial strains with low biogenic amine formation capacity for the fermentation and food industries Lectures will be presented on changes in the...
DN - Vliv životního prostředí na zdraví
- 1997 - 2001 •
- 960 tis. Kč •
- 810 tis. Kč •
- MŠMT
Řešení projektu: 1. 1. 1997 - 1. 1. 2001
Uznané náklady
Podpora ze státního rozpočtu (84%)
Poskytovatel: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
Common study on the control techniques and mechanisms on the mitigation of processing contaminants in thermally processed foods (8JCH1012)
contaminants in thermally processed foods. The project team will benefit from sharing of process contaminants in potentially hazardous foods Market monitoring will be carried for the formation and reduction of
Analytical chemistry
- 2019 - 2021 •
- 300 tis. Kč •
- 300 tis. Kč •
- MŠMT
Řešení projektu: 1. 1. 2019 - 31. 12. 2021
Uznané náklady
Podpora ze státního rozpočtu (100%)
Poskytovatel: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
- 1 - 10 out of 18 362