Filters
Evaluation of nutritious value, quality and utility of selected kinds of vegetables in rational nutrition (EP0960996018)
propagation new introducing vegetables into our nutrition and to introduce the bestThe purpose is evaluating nutritious value of new introducing vegetables into our assortment, determining content of vitamins (C,E), and ni...
GM - Potravinářství
- 1996 - 1999 •
- 655 tis. Kč •
- 655 tis. Kč •
- MZe
Řešení projektu: 1. 1. 1996 - 1. 1. 1999
Uznané náklady
Podpora ze státního rozpočtu (100%)
Poskytovatel: Ministerstvo zemědělství
Pot plants assortment inovation (EP7050)
In prospective pot plants species the technological trials will be made to check up conditions of their propagation and following cultivation. Demands of individual species for temperature, light, and nutrition and plants reaction t...
GE - Šlechtění rostlin
- 1997 - 1999 •
- 1 194 tis. Kč •
- 263 tis. Kč •
- MZe
Řešení projektu: 1. 1. 1997 - 1. 1. 1999
Uznané náklady
Podpora ze státního rozpočtu (22%)
Poskytovatel: Ministerstvo zemědělství
Fermented dairy products and cheeses for the health nutrition of people, manufacturing technological processes and evaluation methods with the emphasis on the high microbiological safety and improved (QJ1510338)
To design, optimize and introduce the safe and reliable manufacturing technologies of the fermented dairy products and cheeses of high nutrition value.......
GM - Potravinářství
- 2015 - 2018 •
- 14 342 tis. Kč •
- 12 101 tis. Kč •
- MZe
Řešení projektu: 1. 4. 2015 - 31. 12. 2018
Uznané náklady
Podpora ze státního rozpočtu (84%)
Poskytovatel: Ministerstvo zemědělství
Nutritional factor losses during final food treatment (EP0960986257)
Reliable data on the nutritional value of foods, taking into account both the nutritional value of raw material and losses occuring during manufacture and final food treatment form the necessary prerequisite for th...
GM - Potravinářství
- 1996 - 1998 •
- 2 860 tis. Kč •
- 2 860 tis. Kč •
- MZe
Řešení projektu: 1. 1. 1996 - 1. 1. 1998
Uznané náklady
Podpora ze státního rozpočtu (100%)
Poskytovatel: Ministerstvo zemědělství
Functional foods for weight reduction diets (OC 918.20)
, and with a lowerenergy value. The proposed dishes will be investigated from the standpoints of nutritional value, energy content, sensory value and technological properties......
GM - Potravinářství
- 1998 - 2003 •
- 2 545 tis. Kč •
- 1 275 tis. Kč •
- MŠMT
Řešení projektu: 1. 1. 1998 - 1. 1. 2003
Uznané náklady
Podpora ze státního rozpočtu (50%)
Poskytovatel: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
Study and characterization of the cereals with high nutritive value for special bakery and pastry utilization. (QI91B095)
The aim of the project is to increase a chance of cultivating minor cereals with high nutritive value of grain and their extension on food market. These rarely cultivated crops will be used mainly in cereal food production technolog...
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
- 2009 - 2013 •
- 13 822 tis. Kč •
- 13 797 tis. Kč •
- MZe
Řešení projektu: 1. 6. 2009 - 31. 12. 2013
Uznané náklady
Podpora ze státního rozpočtu (100%)
Poskytovatel: Ministerstvo zemědělství
The nutritive value of forages during the restoration of biodiversity on the meadows in the mountainous protected region with extensive sheep grazing (GA523/98/P209)
The project estimates nutritional value of pastures in extreme mountain conditions of the National Park Krkonoše. Extensive sheep grazing here serves to determination of nutritive value of mountain meadows and coul...
GH - Výživa hospodářských zvířat
- 1998 - 2000 •
- 247 tis. Kč •
- 197 tis. Kč •
- GA ČR
Řešení projektu: 1. 1. 1998 - 1. 1. 2000
Uznané náklady
Podpora ze státního rozpočtu (80%)
Poskytovatel: Grantová agentura České republiky
Nutritional value of the diet of selected population groups in the last 5 years (IZ2467)
ED - Fyziologie
- 1994 - 1994 •
- 0 tis. Kč •
- 0 tis. Kč •
- MZ
Řešení projektu: 1. 1. 1994 - 1. 1. 1994
Uznané náklady
Podpora ze státního rozpočtu
Poskytovatel: Ministerstvo zdravotnictví
Ensurance of full-value nutrition meaty pigs from available feeding sources. (RE0940940194)
9C - 9
- 1994 - 1994 •
- 0 tis. Kč •
- 0 tis. Kč •
- MZe
Řešení projektu: 1. 1. 1994 - 1. 1. 1994
Uznané náklady
Podpora ze státního rozpočtu
Poskytovatel: Ministerstvo zemědělství
Influence of nutrients and energy value and heat-treated feeds on dietetic and production effect of mixtures for piglets. (EP0960986543)
The aim of this study is to ascertain the influence of nutrition level (lysine, energy, crude protein) and heat-treated feeds value in mixtures on dietetical and production effect of feed mixtures for piglets. Comparative feeding an...
GH - Výživa hospodářských zvířat
- 1996 - 1998 •
- 4 599 tis. Kč •
- 4 599 tis. Kč •
- MZe
Řešení projektu: 1. 1. 1996 - 1. 1. 1998
Uznané náklady
Podpora ze státního rozpočtu (100%)
Poskytovatel: Ministerstvo zemědělství
- 1 - 10 out of 3 337