Methodology of a new system of food preparation in field conditions
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00000493%3A_____%2F18%3AN0000001" target="_blank" >RIV/00000493:_____/18:N0000001 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Metodika nového systému přípravy stravy v polních podmínkách
Original language description
Plánované úkoly ve smyslu cílů zadání projektu byly splněny v plném rozsahu. Výsledkem projektu obranného výzkumu "Racionalizace přípravy stravy v polních podmínkách" je Metodika nového systému přípravy stravy v polních podmínkách, zkráceně "METODIKA RACIO". METODIKA RACIO byla schválena 23.10.2018 ředitelem Sekce podpory MO a zveřejněna ve Věstníku MO částka 14/2018 ze dne 27.12.2018, čímž se naplnil krok certifikace této metodiky. Výsledek byl předán rezortu Ministerstva obrany České republiky.
Czech name
Metodika nového systému přípravy stravy v polních podmínkách
Czech description
Plánované úkoly ve smyslu cílů zadání projektu byly splněny v plném rozsahu. Výsledkem projektu obranného výzkumu "Racionalizace přípravy stravy v polních podmínkách" je Metodika nového systému přípravy stravy v polních podmínkách, zkráceně "METODIKA RACIO". METODIKA RACIO byla schválena 23.10.2018 ředitelem Sekce podpory MO a zveřejněna ve Věstníku MO částka 14/2018 ze dne 27.12.2018, čímž se naplnil krok certifikace této metodiky. Výsledek byl předán rezortu Ministerstva obrany České republiky.
Classification
Type
N<sub>metS</sub> - Methodology approved by the given body of the state whose it is competency
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
<a href="/en/project/OWVOPCZ201601" target="_blank" >OWVOPCZ201601: RACIO - Rationalisation of food preparation field conditions</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2018
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Internal product ID
PR160001
Regulation ID
—
Technical parameters
Výsledkem programového projektu RACIO je certifikovaná "Metodika nového systému přípravy stravy v polních podmínkách". Součástí Metodiky nového systému přípravy stravy v polních podmínkách je Technický návrh nového prostředku pro přípravu stravy kontejnerového typu, dokument Dostupné potraviny a potravinářské suroviny jídelního lístku programového projektu RACIO a Jídelní lístek programového projektu RACIO.
Economical parameters
Výsledek projektu obranného výzkumu RACIO je použitelný pro následnou etapu projektu obranného vývoje tohoto prostředku.
Certification body designation
Ministerstvo obrany České republiky , věstník MO číslo 14/2018
Date of certification
—
Method of use
B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy