All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Methodology of a new system of food preparation in field conditions

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00000493%3A_____%2F18%3AN0000001" target="_blank" >RIV/00000493:_____/18:N0000001 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Metodika nového systému přípravy stravy v polních podmínkách

  • Original language description

    Plánované úkoly ve smyslu cílů zadání projektu byly splněny v plném rozsahu. Výsledkem projektu obranného výzkumu "Racionalizace přípravy stravy v polních podmínkách" je Metodika nového systému přípravy stravy v polních podmínkách, zkráceně "METODIKA RACIO". METODIKA RACIO byla schválena 23.10.2018 ředitelem Sekce podpory MO a zveřejněna ve Věstníku MO částka 14/2018 ze dne 27.12.2018, čímž se naplnil krok certifikace této metodiky. Výsledek byl předán rezortu Ministerstva obrany České republiky.

  • Czech name

    Metodika nového systému přípravy stravy v polních podmínkách

  • Czech description

    Plánované úkoly ve smyslu cílů zadání projektu byly splněny v plném rozsahu. Výsledkem projektu obranného výzkumu "Racionalizace přípravy stravy v polních podmínkách" je Metodika nového systému přípravy stravy v polních podmínkách, zkráceně "METODIKA RACIO". METODIKA RACIO byla schválena 23.10.2018 ředitelem Sekce podpory MO a zveřejněna ve Věstníku MO částka 14/2018 ze dne 27.12.2018, čímž se naplnil krok certifikace této metodiky. Výsledek byl předán rezortu Ministerstva obrany České republiky.

Classification

  • Type

    N<sub>metS</sub> - Methodology approved by the given body of the state whose it is competency

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/OWVOPCZ201601" target="_blank" >OWVOPCZ201601: RACIO - Rationalisation of food preparation field conditions</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2018

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Internal product ID

    PR160001

  • Regulation ID

  • Technical parameters

    Výsledkem programového projektu RACIO je certifikovaná "Metodika nového systému přípravy stravy v polních podmínkách". Součástí Metodiky nového systému přípravy stravy v polních podmínkách je Technický návrh nového prostředku pro přípravu stravy kontejnerového typu, dokument Dostupné potraviny a potravinářské suroviny jídelního lístku programového projektu RACIO a Jídelní lístek programového projektu RACIO.

  • Economical parameters

    Výsledek projektu obranného výzkumu RACIO je použitelný pro následnou etapu projektu obranného vývoje tohoto prostředku.

  • Certification body designation

    Ministerstvo obrany České republiky , věstník MO číslo 14/2018

  • Date of certification

  • Method of use

    B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy