New procedures and ways to prevent food waste
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00020711%3A_____%2F22%3A10154764" target="_blank" >RIV/00020711:_____/22:10154764 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Nové postupy a způsoby prevence vzniku potravinových odpadů
Original language description
Seznámení účastníků se shromážděnými daty ohledně produkce potravinových odpadů, vygenerovaných dat, která byla reportována k splnění povinnost hlášení České republiky. Diskuse nad možnostmi prevence vzniku odpadů.
Czech name
Nové postupy a způsoby prevence vzniku potravinových odpadů
Czech description
Seznámení účastníků se shromážděnými daty ohledně produkce potravinových odpadů, vygenerovaných dat, která byla reportována k splnění povinnost hlášení České republiky. Diskuse nad možnostmi prevence vzniku odpadů.
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
10511 - Environmental sciences (social aspects to be 5.7)
Result continuities
Project
<a href="/en/project/SS02030008" target="_blank" >SS02030008: Centre of environmental research: Waste management, circular economy and environmetal secutiry</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2022
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Národní technická knihovna Praha
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
25
Foreign attendee count
2
Type of event by attendee nationality
EUR - Evropská akce