Myocardial revascularization. Percutaneous coronary intervention and aortocoronary bypass
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00023001%3A_____%2F11%3A00002727" target="_blank" >RIV/00023001:_____/11:00002727 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://www.e-coretvasa.cz/casopis/obsah?rok=2011&mesic=01%20Supplementum" target="_blank" >http://www.e-coretvasa.cz/casopis/obsah?rok=2011&mesic=01%20Supplementum</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Revaskularizace myokardu. Perkutánní koronární intervence a aortokoronární bypass
Original language description
Jde o doporučené postupy ohledně perkutánních koronárních intervancí a aortokoronárních bypassů. Doplňuje a rozšiřuje česká a evropská doporučení pro léčbu pacientů s akutním koronárním syndromem s/bez ST elevací a stabilní anginou.
Czech name
Revaskularizace myokardu. Perkutánní koronární intervence a aortokoronární bypass
Czech description
Jde o doporučené postupy ohledně perkutánních koronárních intervancí a aortokoronárních bypassů. Doplňuje a rozšiřuje česká a evropská doporučení pro léčbu pacientů s akutním koronárním syndromem s/bez ST elevací a stabilní anginou.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
FA - Cardiovascular diseases including cardio-surgery
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2011
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Cor et Vasa
ISSN
0010-8650
e-ISSN
—
Volume of the periodical
53
Issue of the periodical within the volume
—
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
22
Pages from-to
3-24
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—