Biomarkers of dietary exposure to selected mycotoxins
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00023795%3A_____%2F99%3A%20184J" target="_blank" >RIV/00023795:_____/99: 184J - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Biomarkery dietární expozice vybraným mykotoxinům
Original language description
Biomarkery dietární expozice vybraným mykotoxinům
Czech name
Biomarkery dietární expozice vybraným mykotoxinům
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Časopis českých lékárníků
ISSN
1211-5134
e-ISSN
—
Volume of the periodical
71
Issue of the periodical within the volume
6
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—