Czech bio-cookerybook: cooking from organic food
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F01%3A%23%23%23%23%23926" target="_blank" >RIV/00027006:_____/01:#####926 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Česká biokuchařka
Original language description
Kniha obsahuje na 200 tradičních a moderních receptů na zpracování pohanky, prosa, cizrny, a špaldy. V úvodních kapitolách je shrnuto pěstování biopotravin a jejich dopad na zdraví člověka.
Czech name
Česká biokuchařka
Czech description
Kniha obsahuje na 200 tradičních a moderních receptů na zpracování pohanky, prosa, cizrny, a špaldy. V úvodních kapitolách je shrnuto pěstování biopotravin a jejich dopad na zdraví člověka.
Classification
Type
B - Specialist book
CEP classification
GA - Agricultural economics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QD0057" target="_blank" >QD0057: Diverzity of underutized cereals and pseudocereals and its use in sustainable agriculture and in healthy food production</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2001
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
80-86179-79-6
Number of pages
172
Publisher name
Fontána
Place of publication
Olomouc
UT code for WoS book
—