GMO analyses in food : relevant procedures
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F06%3A1832" target="_blank" >RIV/00027006:_____/06:1832 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Stanovení GMO v potravinách: relevantní postupy
Original language description
Geneticky modifikované organismy GMO se v dnešní době již staly součástí potravinového řetězce.Důvod jejich vzniku je zřejmý: vylepšení stávajících vlastností organismu nebo zisk vlastností nových.
Czech name
Stanovení GMO v potravinách: relevantní postupy
Czech description
Geneticky modifikované organismy GMO se v dnešní době již staly součástí potravinového řetězce.Důvod jejich vzniku je zřejmý: vylepšení stávajících vlastností organismu nebo zisk vlastností nových.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/1B44068" target="_blank" >1B44068: Development and validation of methods for increasing food quality and food safety using molecular biology technologies in agreement with EU regulations.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník příspěvků z "XXXVII. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin"
ISBN
ISSN 1802-1433
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
1
Pages from-to
10-10
Publisher name
VÚPP
Place of publication
Praha
Event location
Skalský Dvůr
Event date
May 29, 2006
Type of event by nationality
WRD - Celosvětová akce
UT code for WoS article
—