Water content in garlic tissue
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F09%3A00001010" target="_blank" >RIV/00027006:_____/09:00001010 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Obsah vody v pletivech česneku
Original language description
Výsledky potvrdily, že u varianty rostlin s hyperhydratovaným pletivem jsme dosáhly vyšších hodnot relativního obsahu vody a celkového obsahu vody v rostlinách, kdežto vodní sytostní deficit se projevil nižšími hodnotami. Hyperhydratované rostliny jsou schopné provozovat metabolickou výměnu látek, avšak často nejsou vitální, mají zkrabacené listy, průsvitná pletiva a ztloustlé vodnaté listy
Czech name
Obsah vody v pletivech česneku
Czech description
Výsledky potvrdily, že u varianty rostlin s hyperhydratovaným pletivem jsme dosáhly vyšších hodnot relativního obsahu vody a celkového obsahu vody v rostlinách, kdežto vodní sytostní deficit se projevil nižšími hodnotami. Hyperhydratované rostliny jsou schopné provozovat metabolickou výměnu látek, avšak často nejsou vitální, mají zkrabacené listy, průsvitná pletiva a ztloustlé vodnaté listy
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
ED - Physiology
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Proceedings of the II. Prague Plant Scientific Workshop
ISBN
978-80-213-2013-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
—
Publisher name
Czech University of Life Sciences
Place of publication
Praha
Event location
Praha, Česká republika
Event date
Jan 1, 2009
Type of event by nationality
WRD - Celosvětová akce
UT code for WoS article
—