Characterisation of amaranth crop
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F11%3A00002060" target="_blank" >RIV/00027006:_____/11:00002060 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Charakteristika amarantu jako kulturní rostliny
Original language description
Kapitola knihy pojednává o botanické charakteristice, taxonomickému zařazení i o nárocích na pěstování, agrotechnice a sklizni. Jsou zde uvedeny i choroby a škůdci amarantu v ČR.
Czech name
Charakteristika amarantu jako kulturní rostliny
Czech description
Kapitola knihy pojednává o botanické charakteristice, taxonomickému zařazení i o nárocích na pěstování, agrotechnice a sklizni. Jsou zde uvedeny i choroby a škůdci amarantu v ČR.
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2011
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Amarant - zdroj výživy v 21. století
ISBN
978-80-87250-15-0
Number of pages of the result
23
Pages from-to
13-35
Number of pages of the book
100
Publisher name
Forsapi, s.r.o.
Place of publication
Praha 6
UT code for WoS chapter
—