A new approach to glycemic index evaluation by analysis of the carbohydrate digestibility
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F13%3A00002659" target="_blank" >RIV/00027006:_____/13:00002659 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Nový přístup k hodnocení glykemického indexu na principu analýzy stravitelnosti sacharidů
Original language description
Příspěvek shrnuje výsledky procesu optimalizace metody zaměřené na odhad glykemického indexu založené na in vitro stanovení stravitelnosti sacharidů.
Czech name
Nový přístup k hodnocení glykemického indexu na principu analýzy stravitelnosti sacharidů
Czech description
Příspěvek shrnuje výsledky procesu optimalizace metody zaměřené na odhad glykemického indexu založené na in vitro stanovení stravitelnosti sacharidů.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QJ1310219" target="_blank" >QJ1310219: Wheat with specific starch composition and features for food and non-food purposes</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2013
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Úroda
ISSN
0139-6013
e-ISSN
—
Volume of the periodical
61
Issue of the periodical within the volume
12 věd.př.
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
6
Pages from-to
108-113
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—