Mill cereal mixture for making bakery products and biscuits
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F13%3A00002792" target="_blank" >RIV/00027006:_____/13:00002792 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/25328859:_____/13:#0000770 RIV/62156489:43210/13:00213669 RIV/00027022:_____/13:00000397
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Mlýnská obilná směs pro přípravu pekárenských a pečivárenských výrobků
Original language description
Podstatu technického řešení užitného vzoru představuje suchá směs netradičních forem obilovin s vyšší nutriční hodnotou navíc obohacená kyselinou listovou určená k přípravě pekárenských a pečivárenských výrobků. Potraviny připravené z této směsi mají příznivý vliv na zdraví a to zejména v oblasti kardiovaskulární prevence a prevence vrozených vývojových a rozštěpových vad, zejména vzhledem k vyššímu obsahu kyseliny listové, vlákniny potravy a obsahu některých vitaminů skupiny B.
Czech name
Mlýnská obilná směs pro přípravu pekárenských a pečivárenských výrobků
Czech description
Podstatu technického řešení užitného vzoru představuje suchá směs netradičních forem obilovin s vyšší nutriční hodnotou navíc obohacená kyselinou listovou určená k přípravě pekárenských a pečivárenských výrobků. Potraviny připravené z této směsi mají příznivý vliv na zdraví a to zejména v oblasti kardiovaskulární prevence a prevence vrozených vývojových a rozštěpových vad, zejména vzhledem k vyššímu obsahu kyseliny listové, vlákniny potravy a obsahu některých vitaminů skupiny B.
Classification
Type
F<sub>uzit</sub> - Utility model
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QI91B095" target="_blank" >QI91B095: Study and characterization of the cereals with high nutritive value for special bakery and pastry utilization.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2013
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
26272
Publisher
CZ001 -
Publisher name
Industrial Property Office
Place of publication
Prague
Publication country
CZ - CZECH REPUBLIC
Date of acceptance
—
Owner name
Mendelova univerzita v Brně, Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i., Agrotest fyto, s.r.o. Výzkumný ústav potravinářský, v.v.i.
Method of use
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence