Importance of medicinal, aromatic and culinary plants (MAPs) for human nutrition
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F14%3A00003061" target="_blank" >RIV/00027006:_____/14:00003061 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Význam léčivých, aromatických a kořeninových rostlin (LAKR) pro výživu
Original language description
Příspěvek informuje o významu léčivých, aromatických a kořeninových rostlin (LAKR) pro výživu.
Czech name
Význam léčivých, aromatických a kořeninových rostlin (LAKR) pro výživu
Czech description
Příspěvek informuje o významu léčivých, aromatických a kořeninových rostlin (LAKR) pro výživu.
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
EF - Botany
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2014
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Genetické zdroje rostlin a a zdravá výživa
ISBN
978-80-7434-174-8
Number of pages of the result
3
Pages from-to
57-59
Number of pages of the book
70
Publisher name
Ministerstvo zemědělství
Place of publication
Praha
UT code for WoS chapter
—