All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Fractionation of humic substances for agricultural soil - The effect of long-term application of mineral and organic fertilizers on basic chemical properties of the soil

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F18%3A00004940" target="_blank" >RIV/00027006:_____/18:00004940 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Frakcionace humusových látek zemědělských půd - vliv dlouhodobé aplikace minerálních a organických hnojiv na základní chemické vlastnosti půdy

  • Original language description

    Cílem studie bylo vyhodnotit vliv dlouhodobé aplikace minerálních hnojiv (NPK) a organických hnojiv (hnůj, kejda) na základní chemické vlastnosti půdy (obsah organického uhlík, kvalita humusových látek, přístupné živiny a půdní kyselost) v dlouhodobém polním výživářském experimentu s osevním postupem 45 % obilovin, 33 % okopanin, 22 % pícnin založeném v roce 1954 v Praze-Ruzyni s průměrnou roční teplotou 8,5 ° C a ročními srážkami 485 mm na hnědozemi modální /HNm/.

  • Czech name

    Frakcionace humusových látek zemědělských půd - vliv dlouhodobé aplikace minerálních a organických hnojiv na základní chemické vlastnosti půdy

  • Czech description

    Cílem studie bylo vyhodnotit vliv dlouhodobé aplikace minerálních hnojiv (NPK) a organických hnojiv (hnůj, kejda) na základní chemické vlastnosti půdy (obsah organického uhlík, kvalita humusových látek, přístupné živiny a půdní kyselost) v dlouhodobém polním výživářském experimentu s osevním postupem 45 % obilovin, 33 % okopanin, 22 % pícnin založeném v roce 1954 v Praze-Ruzyni s průměrnou roční teplotou 8,5 ° C a ročními srážkami 485 mm na hnědozemi modální /HNm/.

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40106 - Agronomy, plant breeding and plant protection; (Agricultural biotechnology to be 4.4)

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2018

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů