General information on meat production and consumption
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F00%3A00000158" target="_blank" >RIV/00027014:_____/00:00000158 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Obecné údaje o produkci a spotřebě masa
Original language description
Kapitola pojednává o produkci jatečných prasat, o vývoji stavů prasat od roku 1948 do1999 vše je doloženo názornými tabulkami. Dále je zde přehledně zpracována problematika spotřeby masa v ČR,EU i ve světě. Kapitola uvádí výhledovou situaci s vepřovým masem v ČR v letech 1997-2005, spotřeby masa na obyvatele a míry soběstatečnosti v členských státech EU za rok 1997
Czech name
Obecné údaje o produkci a spotřebě masa
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EP0960006262" target="_blank" >EP0960006262: Prediction of lean tissue percentage in the carcass and procedures for improving of fattening capacity and carcass value in pigs.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Učební texty pro školení klasifikátorů jatečných prasat SEUROP
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
—
Publisher name
SEUROP
Place of publication
Výzkumný ústav živočišné výroby
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—