The characteristics of pig carcasses evaluated according to the lean meat content
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F00%3A00000282" target="_blank" >RIV/00027014:_____/00:00000282 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Charakteristika jatečných těl prasat hodnocených podle podílu svaloviny
Original language description
Článek se zabývá klasifikací jatečných prasat podle podílu svaloviny, zdůrazňuje výhody pro zúčastněné partnery, nutno zavést SEUROP systém v České republice.
Czech name
Charakteristika jatečných těl prasat hodnocených podle podílu svaloviny
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EP0960006262" target="_blank" >EP0960006262: Prediction of lean tissue percentage in the carcass and procedures for improving of fattening capacity and carcass value in pigs.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Agro magazín
ISSN
1212-6667
e-ISSN
—
Volume of the periodical
1
Issue of the periodical within the volume
12
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—