The obligation of classification pig carcass according to the Seurop method
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F00%3A00000286" target="_blank" >RIV/00027014:_____/00:00000286 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Povinnost klasifikovat jatečná prasata SEUROP - systémem od 1.4.2001
Original language description
Článek podává informace o klasifikaci těl jatečných prasat, upozorňuje na legislativní požadavky v novele zákona"O potravinách a tabákových výrobcích." Účinnost zákona pro klasifikaci jatečných prast je od 1.4.2001. Příspěvek obsahuje základní informaceo klasifikaci, právní předpisy EU, podstatu klasifikace, užívané metody, přístroje a regresní rovnice.
Czech name
Povinnost klasifikovat jatečná prasata SEUROP - systémem od 1.4.2001
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EP0960006262" target="_blank" >EP0960006262: Prediction of lean tissue percentage in the carcass and procedures for improving of fattening capacity and carcass value in pigs.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Řeznické noviny
ISSN
—
e-ISSN
—
Volume of the periodical
9
Issue of the periodical within the volume
12
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—