How to choose preparation for successful preservation of forage
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F01%3A00000029" target="_blank" >RIV/00027014:_____/01:00000029 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Jak si vybrat přípravek k úspěšné konzervaci píce
Original language description
Český trh nabízí velké množství konzervačních přípravků na silážovanou píci. Cílem příspěvku je dát zemědělcům ucelený přehled a dostatek podkladů pro jejich výběr.
Czech name
Jak si vybrat přípravek k úspěšné konzervaci píce
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QD0176" target="_blank" >QD0176: Intensification and efficient management in dairy cattle herd with respect to a future membership in The European Union.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2001
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Zemědělec
ISSN
12111-3816
e-ISSN
—
Volume of the periodical
IX
Issue of the periodical within the volume
18
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
4
Pages from-to
10-13
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—