Classification of pig carcasses
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F01%3A00000111" target="_blank" >RIV/00027014:_____/01:00000111 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Klasifikace jatečných těl prasat
Original language description
Povinná klasifikce jatečných těl prasat od 1.4.2001 je vyžadována zákonem č. 306/2000 Sb. Základním ukazatelem klasifikace je podíl svaloviny v jatečném těle podle kterého se provádí zatřídění SEUROP.
Czech name
Klasifikace jatečných těl prasat
Czech description
—
Classification
Type
B - Specialist book
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EP0960006262" target="_blank" >EP0960006262: Prediction of lean tissue percentage in the carcass and procedures for improving of fattening capacity and carcass value in pigs.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2001
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
80-7271-072-9
Number of pages
26
Publisher name
ÚZPI
Place of publication
Praha
UT code for WoS book
—