Factors affecting phenolic acids levels in some grasses and red clover
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F01%3A00000211" target="_blank" >RIV/00027014:_____/01:00000211 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Faktory ovlivňující obsah fenolických kyselin u vybraných pícnin
Original language description
Cílem bylo posoudit obsahy fenolických kyselin u tří odůd trav a u tří odrůd jetele lučního v různém stádiu vývoje a při rozdílném způsobu konzervace. Obsah kyselin byl vyšší u trav než u jetele a u čerstvé hmoty než u sena nebo siláže.
Czech name
Faktory ovlivňující obsah fenolických kyselin u vybraných pícnin
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/GA523%2F00%2F0567" target="_blank" >GA523/00/0567: Phytoestrogens of alfalfa as a risk factor in animal feed: occurrence, distribution, changes during ensiling</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2001
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Biologicky aktivní fenolické látky v zemědělských plodinách.
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
6
Pages from-to
18-23
Publisher name
Výzkumný ústav rostlinné výroby
Place of publication
Praha-Ruzyně
Event location
Praha-Ruzyně
Event date
Nov 7, 2001
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—