A possibility to reduce ammonia emissions in broiler fattening
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F03%3A00006506" target="_blank" >RIV/00027014:_____/03:00006506 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Možnosti redukce amoniaku při výkrmu brojlerů
Original language description
Cílem pokusů bylo ověřit účinky ionizace vzduchu, preparátů EnviroPlus a Amalgerolu na snížení koncentrace a produkce amoniaku při výkrmu brojlerů. Koncentrace naměřené během výkrmu se pohybovaly v rozsahu 6,95-22,19ppm a roční produkce amoniaku od 0,054
Czech name
Možnosti redukce amoniaku při výkrmu brojlerů
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QD0008" target="_blank" >QD0008: Decrease of ammonia emissions in pig and poultry breeding technologies in order to decrease the negative effect on environment</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Současnost a perspektivy chovu drůbeže
ISBN
80-213-1037-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
132-135
Publisher name
ČZU Praha-AF
Place of publication
Praha
Event location
ČZU Praha
Event date
—
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—