An ammonia limitation at fattening pigs
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F03%3A00008477" target="_blank" >RIV/00027014:_____/03:00008477 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Omezení produkce amoniaku ve výkrmu prasat
Original language description
Je objasněn vznik amoniaku ve výkrmu prasat, závislosti koncentrace amoniaku na podmínkách prostředí. Pro eliminaci emise amoniaku je objasněno použití ionizace vzduchu, kterou může být snížena emise až o 43 %.
Czech name
Omezení produkce amoniaku ve výkrmu prasat
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QD0008" target="_blank" >QD0008: Decrease of ammonia emissions in pig and poultry breeding technologies in order to decrease the negative effect on environment</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Agromagazin
ISSN
1212-6667
e-ISSN
—
Volume of the periodical
4
Issue of the periodical within the volume
7
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
52-54
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—