The Infuence of Nutrition on the Quality of Pig Carcasses
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F05%3A%230000039" target="_blank" >RIV/00027014:_____/05:#0000039 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Ovlivnění skladby jatečného těla prasat výživou
Original language description
Testováním vlivu experimentální diety se sníženou hladinou energie a vyšším obsahem vlákniny na kvalitu jatečného trupu a vybrané znaky jakosti vepřového masa a sádla se zjistily srovnatelné a lepší hodnoty vybraných jatečných ukazatelů včetně zařazení SEUROP a vybraných znaků výživové jakosti masa v porovnání s kontrolní skupinou.
Czech name
Ovlivnění skladby jatečného těla prasat výživou
Czech description
Testováním vlivu experimentální diety se sníženou hladinou energie a vyšším obsahem vlákniny na kvalitu jatečného trupu a vybrané znaky jakosti vepřového masa a sádla se zjistily srovnatelné a lepší hodnoty vybraných jatečných ukazatelů včetně zařazení SEUROP a vybraných znaků výživové jakosti masa v porovnání s kontrolní skupinou.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Aktuální problémy šlechtění, chovu, zdraví a produkce prasat
ISBN
80-85645-50-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
189-192
Publisher name
Jihočeská univerzita
Place of publication
České Budějovice
Event location
České Budějovice
Event date
Jan 1, 2005
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—