Influence of selenium and vitamin E on meat quality and performance of broiler rabbits
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F06%3A%230001150" target="_blank" >RIV/00027014:_____/06:#0001150 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv selenu a vitamínu E na kvalitu masa a užitkovost brojlerových králíků
Original language description
Zvýšení obsahu vitamínu E a selenu ve standardní krmné směsi pro brojlerové králíky nad běžnou úroveň nemá vliv na užitkovost ani na základní parametry složení masa. Přídavkem selenu do krmné směsi se však docílilo žádoucího zvýšení obsahu selenu v mase.
Czech name
Vliv selenu a vitamínu E na kvalitu masa a užitkovost brojlerových králíků
Czech description
Zvýšení obsahu vitamínu E a selenu ve standardní krmné směsi pro brojlerové králíky nad běžnou úroveň nemá vliv na užitkovost ani na základní parametry složení masa. Přídavkem selenu do krmné směsi se však docílilo žádoucího zvýšení obsahu selenu v mase.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Krmivářství
ISSN
1212-9992
e-ISSN
—
Volume of the periodical
10
Issue of the periodical within the volume
2
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—