Prediction of nutrition value of soybean meal and fodder yeast in cattle
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F07%3A%230000395" target="_blank" >RIV/00027014:_____/07:#0000395 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Prediction of nutrition value of soybean meal and fodder yeast in cattle
Original language description
Protein degradability and intestinal digestibility of rumen undegraded protein were predicted for fodder yeast and soybean meal. The evaluations were performed in vitro using enzymatic methods. The protein degradability was 79% (adjusted by regression equation 72%) for yeast and 77% (70%) for soybean meal. The intestinal digestibility of rumen undegraded protein was 79% (adjusted 87%) for yeast and 90% (98%) for soybean meal.
Czech name
Predikce nutriční hodnoty sojového šrotu a krmných kvasnic u skotu
Czech description
U krmných kvasnic a sójového extrahovaného šrotu byla predikována degradovatelnost proteinu a intestinální stravitelnost proteinu nedegradovaného v bachoru skotu. Stanovení byla provedena in vitro pomocí enzymatických metod. Degradovatelnost proteinu činila 79% (korigovaná regresní rovnicí 72%) u krmných kvasnic a 77% (70%) u sójového extrahovaného šrotu. Intestinální stravitelnost proteinu nedegradovaného v bachoru činila 79% (korigovaná 87%) u krmných kvasnic a 90% (98%) u sójového extrahovaného šrotu.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/1B44037" target="_blank" >1B44037: The Conroll of Process of Milk and Chees Quality by the Essencial Amino Acids Supplementation.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Výživa dojnic a kvalita mléka (ekologické, zdravotní a hygienické faktory kvality a bezpečnosti mléka jako suroviny a potraviny)
ISBN
80-903142-8-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
74-76
Publisher name
VÚCHS
Place of publication
Rapotín
Event location
Pohořelice
Event date
Mar 23, 2007
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—