All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Prediction of nutrition value of soybean meal and fodder yeast in cattle

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F07%3A%230000395" target="_blank" >RIV/00027014:_____/07:#0000395 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    angličtina

  • Original language name

    Prediction of nutrition value of soybean meal and fodder yeast in cattle

  • Original language description

    Protein degradability and intestinal digestibility of rumen undegraded protein were predicted for fodder yeast and soybean meal. The evaluations were performed in vitro using enzymatic methods. The protein degradability was 79% (adjusted by regression equation 72%) for yeast and 77% (70%) for soybean meal. The intestinal digestibility of rumen undegraded protein was 79% (adjusted 87%) for yeast and 90% (98%) for soybean meal.

  • Czech name

    Predikce nutriční hodnoty sojového šrotu a krmných kvasnic u skotu

  • Czech description

    U krmných kvasnic a sójového extrahovaného šrotu byla predikována degradovatelnost proteinu a intestinální stravitelnost proteinu nedegradovaného v bachoru skotu. Stanovení byla provedena in vitro pomocí enzymatických metod. Degradovatelnost proteinu činila 79% (korigovaná regresní rovnicí 72%) u krmných kvasnic a 77% (70%) u sójového extrahovaného šrotu. Intestinální stravitelnost proteinu nedegradovaného v bachoru činila 79% (korigovaná 87%) u krmných kvasnic a 90% (98%) u sójového extrahovaného šrotu.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GH - Nutrition of farm animals

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/1B44037" target="_blank" >1B44037: The Conroll of Process of Milk and Chees Quality by the Essencial Amino Acids Supplementation.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2007

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Výživa dojnic a kvalita mléka (ekologické, zdravotní a hygienické faktory kvality a bezpečnosti mléka jako suroviny a potraviny)

  • ISBN

    80-903142-8-7

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    3

  • Pages from-to

    74-76

  • Publisher name

    VÚCHS

  • Place of publication

    Rapotín

  • Event location

    Pohořelice

  • Event date

    Mar 23, 2007

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article