All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Factors influencing fatty acids composition in pork meat: A review

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F07%3A%230000482" target="_blank" >RIV/00027014:_____/07:#0000482 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    angličtina

  • Original language name

    Factors influencing fatty acids composition in pork meat: A review

  • Original language description

    This study report on factors influencing fatty acids composition and meat quality of pigs (diet, breed, gender and fatness).

  • Czech name

    Faktory ovlivňující složení mastných kyselin ve vepřovém mase: Přehled

  • Czech description

    Tato práce podává přehledným způsobem informaci o faktorech, ovlivňujících složení mastných kyselin a kvalitu vepřového masa (krmná dávka, plemeno, pohlaví a ztučnění).

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GG - Zootechnics

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2007

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Research in Pig Breeding

  • ISSN

    1802-7547

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    1

  • Issue of the periodical within the volume

    1

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    3

  • Pages from-to

    4-6

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database