Factors influencing fatty acids composition in pork meat: A review
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F07%3A%230000482" target="_blank" >RIV/00027014:_____/07:#0000482 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Factors influencing fatty acids composition in pork meat: A review
Original language description
This study report on factors influencing fatty acids composition and meat quality of pigs (diet, breed, gender and fatness).
Czech name
Faktory ovlivňující složení mastných kyselin ve vepřovém mase: Přehled
Czech description
Tato práce podává přehledným způsobem informaci o faktorech, ovlivňujících složení mastných kyselin a kvalitu vepřového masa (krmná dávka, plemeno, pohlaví a ztučnění).
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Research in Pig Breeding
ISSN
1802-7547
e-ISSN
—
Volume of the periodical
1
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
4-6
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—