All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Pig carcass classification by means of IS-D-05 apparatus

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F08%3A%230000895" target="_blank" >RIV/00027014:_____/08:#0000895 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Klasifikace jatečných těl prasat přístrojem IS-D-05

  • Original language description

    Cílem metodiky je klasifikace JUT prasat ultrazvukovým přístrojem IS-D-05. Speciálně pro tento přístroj byla zkonstruována regresní rovnice pro predikci svaloviny v jatečném těle prasat. Postup popsané klasifikace byl již v praxi ověřen.

  • Czech name

    Klasifikace jatečných těl prasat přístrojem IS-D-05

  • Czech description

    Cílem metodiky je klasifikace JUT prasat ultrazvukovým přístrojem IS-D-05. Speciálně pro tento přístroj byla zkonstruována regresní rovnice pro predikci svaloviny v jatečném těle prasat. Postup popsané klasifikace byl již v praxi ověřen.

Classification

  • Type

    N<sub>metC</sub> - Methodology certified by the authorised body

  • CEP classification

    GG - Zootechnics

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2008

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Internal product ID

    978-80-7403-017-8

  • Regulation ID

  • Technical parameters

    Ultrazvukový přístroj IS-D-05 k měření podílu svaloviny v JUT prasat neinvazivní metodou.

  • Economical parameters

    Spolehlivé stanovení podílu svaloviny v JUT prasat pro hodnocení v SEUROP systému, jehož výsledky poskytují podklady pro tvorbu farmářských cen.

  • Certification body designation

    Ministerstvo zemědělství ČR Praha

  • Date of certification

  • Method of use