Influence of lecithin emulsifies on piglets after weaning
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F08%3A%230000918" target="_blank" >RIV/00027014:_____/08:#0000918 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Influence of lecithin emulsifies on piglets after weaning
Original language description
In accordance with the results of this study, it can be concluded that the supplementation of lecithin emulsifier to the commercial mixture for weaned piglets had a positive impact on the utilisation of dietary nutrients in piglets in the post-weaning period.
Czech name
Vliv emulgátoru lecitinu na selata po odstavu
Czech description
Podle výsledků této práce lze usoudit, že přídavek emulgátoru lecitinu do komerční krmné směsi pro odstavená selata měl pozitivní vliv na využití živin v dietě selat v období po odstavu.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/1G46085" target="_blank" >1G46085: The use of the biological active natural origin substances for the increasing efficiency of the controlled reproduction in pigs.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Research in Pig Breeding
ISSN
1802-7547
e-ISSN
—
Volume of the periodical
2
Issue of the periodical within the volume
2
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—