Nutritional methods influencing the profile of beef fatty acids
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F09%3A%230001101" target="_blank" >RIV/00027014:_____/09:#0001101 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Způsoby ovlivnění profilu mastných kyselin v hovězím mase prostřednictvím výživy
Original language description
Jsou popsány konkrétní možnosti modifikace složení mastných kyselin v hovězím mase prostřednictvím výživy vykrmovaného skotu, např. použitím lněného semene, slunečnice, řepky nebo pastevního porostu v krmné dávce.
Czech name
Způsoby ovlivnění profilu mastných kyselin v hovězím mase prostřednictvím výživy
Czech description
Jsou popsány konkrétní možnosti modifikace složení mastných kyselin v hovězím mase prostřednictvím výživy vykrmovaného skotu, např. použitím lněného semene, slunečnice, řepky nebo pastevního porostu v krmné dávce.
Classification
Type
N<sub>metC</sub> - Methodology certified by the authorised body
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Internal product ID
978-80-7403-035-2
Regulation ID
—
Technical parameters
17210/2009-15
Economical parameters
Zvýšení kvality produktu z hlediska zdraví spotřebitele, zvýšení hodnoty a ceny výrobku.
Certification body designation
Ministerstvo zemědělství ČR
Date of certification
—
Method of use
—