Mixes for improvement ensilability
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F14%3A%230002056" target="_blank" >RIV/00027014:_____/14:#0002056 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://www.vuzv.cz/sites/File/_privat/14101.pdf" target="_blank" >http://www.vuzv.cz/sites/File/_privat/14101.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Směsky pro zlepšení silážovatelnosti
Original language description
Leguminózy patří mezi plodiny středně až obtížně silážovatelné. Jejich silážovatelnost se zvýší, pokud jsou pěstovány a sklízeny ve směskách s obilovinami nebo trávami. Pokud se zastoupení druhů rostlin a jejich výsevek ve směsce vhodně nakombinuje, zlepší se silážovatelnost díky vyššímu obsahu vodorozpustných cukrů.
Czech name
Směsky pro zlepšení silážovatelnosti
Czech description
Leguminózy patří mezi plodiny středně až obtížně silážovatelné. Jejich silážovatelnost se zvýší, pokud jsou pěstovány a sklízeny ve směskách s obilovinami nebo trávami. Pokud se zastoupení druhů rostlin a jejich výsevek ve směsce vhodně nakombinuje, zlepší se silážovatelnost díky vyššímu obsahu vodorozpustných cukrů.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2014
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů