Carcass traits and physical characteristcs of meat of different genotypes of rabbits fed ad libitum or with limited feed intake
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F19%3AN0000213" target="_blank" >RIV/00027014:_____/19:N0000213 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://vuzv.cz/_privat/19210.pdf" target="_blank" >https://vuzv.cz/_privat/19210.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Jatečná hodnota a fyzikální vlastnosti masa rychle a pomalu rostoucích králíků krmených ad libitum nebo restringovaně
Original language description
Cílem práce bylo posoudit jatečnou hodnotu a fyzikální vlastnosti masa rychle a pomalu rostoucích králíků krmených ad libitum nebo restringovaně.
Czech name
Jatečná hodnota a fyzikální vlastnosti masa rychle a pomalu rostoucích králíků krmených ad libitum nebo restringovaně
Czech description
Cílem práce bylo posoudit jatečnou hodnotu a fyzikální vlastnosti masa rychle a pomalu rostoucích králíků krmených ad libitum nebo restringovaně.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QJ1510192" target="_blank" >QJ1510192: Solution of problems of selected factors of growth in relationship to meat quality in chickens, turkeys, rabbits and nutrias</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů