Disinfection – the basis of antimicrobial resistance prevention
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F22%3AN0000124" target="_blank" >RIV/00027014:_____/22:N0000124 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://vuzv.cz/_privat/22125.pdf" target="_blank" >https://vuzv.cz/_privat/22125.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Dezinfekce – základ prevence antimikrobiální rezistence
Original language description
Práce je zaměřena na analýzu významu dezinfekce v chovech hospodářských zvířat zohledňující faktory, které ovlivňují jejich účinnost (odolnost mikroorganismů, vlastnosti a způsob použití přípravku, charakter prostředí) včetně významu dezinfekce v rámci prevence antimikrobiální rezistence.
Czech name
Dezinfekce – základ prevence antimikrobiální rezistence
Czech description
—
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QK21020304" target="_blank" >QK21020304: The influence of the level of livestock management and prevention of diseases, including biosecurity, on the reduction of antimicrobials usage and the spread of antimicrobial resistance</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2022
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů